Web Tasarım

Teknik Servis Takip Programı

Teknik Servis Takip Programı

Online teknik servis takip programı ile servis bilgilerini ve tamire gelen cihazların takibini kolayca yapabilirsiniz. Müşterilerin cari kaydını ve bakiye hareketlerini tutabileceğiniz, alış ve satış faturaları ve gelir gider kartları ile birlikte ön muhasebe kayıtlarını tutabileceğiniz online bir programdır. Teknik servis takibi yazılımı Android, İphone, tablet ve bilgisayarınızda sorunsuz çalışır, istediğiniz her yerden kontrol sağlayabilirsiniz.

Gelen teknik servis taleplerini kolayca takip edebilir ve geçmişe dönük sorgulamalar yapabilirsiniz. Sms ve email entegrasyonu ile servis işlemlerinin tüm adımlarını müşterilerinize SMS ile gönderebilirsiniz.

Teknik Servis Takip Programı incelemek için tıklayın.

Teknik Servis Takip Programı Özellikleri

Sistem GereksinimleriPHP (5-7) + MYSQL + Mod_rewrite / Linux sunucu tavsiye edilir
Aktif Versiyon2.2.1
Servis KayıtlarıYeni servis ekleme, düzenleme , personel atama , cihaz atama gibi seçeneklerle yönetilebilir servis kayıtları.
Detaylı Servis Kaydı AramaGirilen bilgilere göre fiş no, servis no gibi detaylı arama seçenekleri ile istenilen kayıtları listeleyebilme.
AjandaTakvim ekranından planlanan servisleri tarihlerine göre kolayca takip edebilirsiniz.
Mobil İmzaMüşteriden alınan mobil imza ile müşteri onayı dijital olarak saklama imkanı.
Müşteri PaneliMüşteriler panel üzerinden cihazıyla ilgili son bilgilere ulaşabilirler.
Cari Kayıtlarıİstenilen sayıda cari kaydı eklenebilir, bakiye bilgileri ile beraber girilen filtreye göre listelenebilir.
Stok HareketleriKayıtta olan her stoğun geçmiş hareketlerini görebilir, stoklarda düzenleme, ekleme, silme işlemlerini yapabilirsiniz.
Kasa TakibiTahsilat ve ödeme bilgilerini girerek isterseniz kasa takibi yapabilirsiniz.Girilen bilgilere göre arama yapabilirsiniz.
Alım – Satım / Fatura İşlemleriSeçilen cariye alış ve satış faturaları ekleyerek, seçilen stokların alım ve satış işlemleri yapılabilir.
Gelir Gider EklemeAçılan kartlara göre günlük masraf ve gelirleri ekleyebilme özelliği.
Veresiye DefteriAlacak ve verecek bilgilerini detaylı olarak takip edebilirsiniz.
Personel YönetimiSisteme istenilen sayıda personel ekleyebilir, bunlara kullanıcı adı ve şifre belirleyerek kendi işelmlerini yapmalarını sağlayabilirsiniz.
Yetkilendirme SistemiDetaylı yetki sistemi ile sistemdeki kullanıcılara izin verilecek işlemleri seçebilirsiniz.
Hatırlatmalarİleri tarihte yapılacak işlemlere hatırlatma ekleyerek zamanı gelince bildirim alabilirsiniz.
BildirimlerYeni eklenen servis kayıtları, mesajlara ait bildirimleri alarak sistemi takip etmeniz kolaylaşır.
Sistem İçi MesajlaşmaPersoneller birbirlerine mesaj gönderebilir, mesaj alabilirler.Dilerseniz toplu olarak diğer personellere mesaj gönderebilirsiniz.
Email EntegrasyonuMail bilgilerinizi kullanarak ister tek ister toplu olarak seçilen carilere özel veya şablondan hazır mesajlar göndrebilirsiniz.
Sms Entegrasyonuİster tek ister toplu olarak seçilen carilere özel veya şablondan hazır sms mesajları göndrebilirsiniz.
İçe / Dışa AktarmaCarilerinizi, stoklarınızı ve servis kayıtlarınızı istenilen düzende dışa excel dosyası olarak aktarabilir ve excel dosyanızdan bilgileri içe aktarabilirsiniz.
RaporlamaKar zarar, kasa , servis yoğunluğu vb. kayıtlarınızı seçilen tarihlere göre raporlarını alarak özet sonuçlarına ulaşabilirsiniz.